Senaste

Vinnare av ARKAD Award Stipendium

Efter en urvalsprocess genom CV och motivering samt intervju av de tio främsta kandidaterna stod det till slut klart. Carolin He är vinnare av ARKAD Award Stipendium 2014!
Hon fick på ARKAD-gasquen under högtidliga former motta priset inför studenter och företagsrepresentanter.
Läs mer om ARKAD Award Stipendium och Carolin He här.

Tack för ARKAD 2014!

ARKAD är nu över för denna gång. Stort tack till alla studenter och företag som har varit engagerade och gjort ARKAD möjligt. Vi ses på ARKAD 2015!

Lunchföreläsning med Andreas Ehn

Influgen från självaste dator- och elektronikhuvudstaden Silicon Valley, San Francisco kommer Andreas Ehn för att berätta om sina erfarenheter från arbetet som teknisk utvecklingschef (CTO) för Spotify och som VD och grundare för Wrapp. Hör killen, sedd som hjärnan bakom musiktjänsten som tagit världen med storm, förklara varför han lämnade Spotify för att pröva sina egna vingar.

Först till kvarn! LTH-studenter prioriteras. Anmälan görs här.

Fortsätt söka kontaktsamtal till ARKAD!

Du har väl inte glömt att söka kontaktsamtal? Det går fortfarande att söka kontaktsamtal hos några företag. Gör det här.

Lunchföreläsning med Veronica Augustsson

35-åriga Veronica Augustsson har av Financial News utsetts till en av 40 mest lovande talanger under 40 år inom handel och teknik. Sedan ett par år tillbaka är hon VD för världsledande IT-företaget Cinnober Financial Technology. Kom och lyssna när Veronica berättar om sin resa från programutvecklare till verkställande direktör i en internationell mansdominerad bransch.

Eventet är fullt.