Senaste

Event med McKinsey & Company

Vilka erfarenheter för det med sig att nätverka och engagera sig vid sidan av studierna? Hur kan du managera din egen energi för att finna balansen mellan studier och engagemang?

I år kickar vi igång ARKAD Awards Stipendium med en föreläsning följt av pub tillsammans med McKinsey & Company och förra årets stipendiat Fanny Norlin. Temat på föreläsningen av McKinsey & Company är ”Energizing, vikten av att kunna managera sin egen energi”, vilken är en av dimensionerna i deras ledarskapsprogam Centered Leadership. Efter en lärorik timme tillsammans bjuds alla medverkande på hamburgare och dricka i form av öl, cider eller alkoholfritt.

Först till kvarn! Anmälan är bindande.

När: torsdagen 2 oktober 2014 kl 17.00
Var: Hörsalen, Kårhuset följt av pub i Cornelis
Anmälan: Klicka här!

Värdansökan till ARKAD 2014 är nu öppen!

Nu har värdansökan till detta årets upplaga av ARKAD öppnat! Under fliken Engagera dig kan du läsa mer om de specifika värdposterna och deras respektive uppgifter. När du bestämt dig för vilka poster du vill söka så kan du fylla i ansökningsformuläret här.

Värdansökan är öppen till den 29 september.

Ny hemsida

ARKAD 2014 har en ny hemsida! Under kommande veckor kommer vi att fortsätta uppdatera hemsidan för att den ska bli så bra som möjligt. Vi uppskattar alla synpunkter och funderingar och hoppas att ni gillar den lika mycket som vi gör!

Chefsanmälan är nu öppen

Chefsanmälan har nu öppnat. Gå till engagera dig sidan för att läsa mer om de olika chefsposterna du kan söka. Vet du redan vad du vill söka? Klicka här för att komma direkt till anmälningsformuläret.

Är du redo för ditt första chefsjobb?

Snart är det dags att söka till chef för ARKAD 2014. Ett engagemang som chef ger dig nyttiga erfarenheter inför framtiden och ser dessutom bra ut på CV:t. Som chef kommer du att få dina första arbetsuppgifter innan sommaren och sedan sker arbetet löpande fram till mässan i november. Chefernas ansvarsområde varierar mycket, och du kan få möjlighet att arbeta med exempelvis logistik, företagskontakt, marknadsföring, matlagning eller programmering. Chefsansökan till ARKAD 2014 öppnar den 25/3!

Har du frågor kring vad det innebär att vara chef?

Kom förbi Pepparholm i Studiecentrum på tisdag lunch (25/3) och ställ dina frågor till projektgruppen! Kaffe och trevligt mingel utlovas!

Sista datum för chefsansökan är den 3/4.