Senaste

Tack för ARKAD 2014!

ARKAD är nu över för denna gång. Stort tack till alla studenter och företag som har varit engagerade och gjort ARKAD möjligt. Vi ses på ARKAD 2015!

Lunchföreläsning med Andreas Ehn

Influgen från självaste dator- och elektronikhuvudstaden Silicon Valley, San Francisco kommer Andreas Ehn för att berätta om sina erfarenheter från arbetet som teknisk utvecklingschef (CTO) för Spotify och som VD och grundare för Wrapp. Hör killen, sedd som hjärnan bakom musiktjänsten som tagit världen med storm, förklara varför han lämnade Spotify för att pröva sina egna vingar.

Först till kvarn! LTH-studenter prioriteras. Anmälan görs här.

Fortsätt söka kontaktsamtal till ARKAD!

Du har väl inte glömt att söka kontaktsamtal? Det går fortfarande att söka kontaktsamtal hos några företag. Gör det här.

Lunchföreläsning med Veronica Augustsson

35-åriga Veronica Augustsson har av Financial News utsetts till en av 40 mest lovande talanger under 40 år inom handel och teknik. Sedan ett par år tillbaka är hon VD för världsledande IT-företaget Cinnober Financial Technology. Kom och lyssna när Veronica berättar om sin resa från programutvecklare till verkställande direktör i en internationell mansdominerad bransch.

Eventet är fullt.

Lunchföreläsning med Erik Lindberg och Robin Thiberg

Är du nyfiken på hur det är att som student ta steget direkt ut till startup-scenen? De före detta TM-studenterna Erik & Robin driver idag ett eget investmentbolag och talangmötesplatsen themothership.se. Så här 6 månader efter examen vill de berätta om misstagen de redan hunnit göra och tjusningen med att driva eget direkt efter avklarade studier.

Eventet är fullt.