Ansök till Koordinator
A webform by Podio

Fotokoordinator, 1 st

Som Fotokoordinator är din främsta uppgift att se till att mässans alla speciella stunder fångas på bild och ditt uppdrag börjar nu! Dina projekt kommer innebära både porträttfotografering och dokumentering av event och mässa. Dessutom får du möjlighet att genomföra dina egna idéer! För att detta ska vara möjligt, behöver ARKAD dig som är en kreativ, självständig och fotoälskande. Det är också viktigt att du är flexibel och effektiv. Förkunskap om systemkameror och bildbehandlingsprogram är en merit. Vad kommer du göra för att hela Lund ska minnas ARKAD?

Gasque Teknik, 1 st

Har du ett brinnande intresse för ljud och ljus? Vill du med hjälp av teknik skapa en stämning som imponerar på gästerna under gasquekvällen? Som Teknikkoordinator bestämmer du vilken teknik som hyrs in till gasquen och du ser till att samarbetet med teknikerna fungerar smidigt. Din post innebär tätt samarbete med de andra koordinatorerna och det är därför viktigt att du är lätt att samarbeta med och bra på att se helheten. Ditt tekniska intresse är stort och får gärna ha manifesterat sig i form av erfarenhet från liknande uppdrag.

Gasque Eftersläpp, 1 st

Uppgiften för Eftersläppskoordinatorn är att planera och genomföra ett eftersläpp som tilltalar så många som möjligt. Som Eftersläppskoordinator ges du stor frihet att utforma ett eftersläpp som får folk att stanna kvar och fortsätta umgås efter att själva sittningen är över. Vi söker dig som är driven och tycker om att leda en grupp under stressiga förhållanden. Du gillar att skapa en rolig stämning och har gärna ett musikintresse. Meriterande är om du haft liknande uppdrag tidigare, men det viktigaste är att du är en festfixare av rang!